DZIAŁ 86 LOKOMOTYWY POJAZDÓW SZYNOWYCH, TABOR SZYNOWY I JEGO CZĘŚCI; OSPRZĘT I ELEMENTY TORÓW KOLEJOWYCH LUB TRAMWAJOWYCH, I ICH CZĘŚCI; KOMUNIKACYJNE URZĄDZENIA SYGNALIZACYJNE WSZELKICH TYPÓW, MECHANICZNE (WŁĄCZAJĄC ELEKTROMECHANICZNE)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 99 31 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu >11,85 % mas.
-
Kod CN: 6403 59 11 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych i cholewkach, ze skóry wyprawionej, z przyszwą wykonaną z pasków lub mające jedno lub więcej wycięć, w których wysokość podeszwy razem z obcasem > 3 cm (z wył. o cholewkach z pasków skórzanych w poprzek podbicia i wokół dużego)
-
Kod CN: 6405 90 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy lub tworzyw sztucznych i cholewkach innych niż z gumy, tworzyw sztucznych, skóry wyprawionej lub z materiałów włókienniczych; obuwie o podeszwach zewnętrznych ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, o cholewkach innych niż ze skóry wyprawionej lub z materiałów włókienniczych; obuwie o podeszwach zewnętrznych z drewna, korka, tektury, skóry futerkowej, filcu, słomy, lufy itp. i cholewkach innych niż ze skóry wyprawionej, skóry wtórnej lub materiałów włókienniczych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1604 20 10 - Łosoś przetworzony lub zakonserwowany (z wył. całego lub w kawałkach)
-
Kod CN: 2008 80 39 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, o zawartości cukru <= 9% masy, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas.
-
Kod CN: 6204 22 - Komplety, z bawełny, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, kombinezonów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 0406 10 30 - Mozzarella, nawet w płynie, o zawartości tłuszczu <= 40% masy
-
Kod CN: 3307 90 00 - Depilatory i pozostałe preparaty perfumeryjne, kosmetyczne lub toaletowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2306 41 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, o zawartości kwasu erukowego < 2% masy i o zawartości składników stałych, w których udział glukozynoladów < 30 mikromoli/g
-
Kod CN: 8517 18 00 - Aparaty telefoniczne (z wył. przewodowych aparatów telefonicznych ze słuchawką bezprzewodową i telefonów dla sieci komórkowych lub dla innych sieci bezprzewodowych)